zoneterapi | alternativ behandling
Bedste Råd
Zoneterapeutforeningerne FDZ og SFZ slår sig sammen

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Zoneterapeutforeningerne FDZ og SFZ slår sig sammen

Zoneterapeutforeningerne FDZ og SFZ slår sig sammen for at sikre bedre behandlinger til patienterne og styrke uddannelsen til zoneterapeut og fremme samarbejdet med det etablerede sundhedsvæsen.

Mange Læste: Zoneterapi og reflexzoner     Zoneterapi på hospitalet     Kiroterapi - en blid behandlingLandets ældste zoneterapeutforening, Skandinavisk Forening for Zoneterapeuter (SFZ), er gået sammen med, Forenede Danske Zoneterapeuter (FDZ),  under navnet FDZ. Hermed er FDZ blevet danmarks største brancheforening for zoneterapeuter.

 

Størstedelen af FDZ zoneterapeuter er Registrerede Alternative Behandlere (RAB) der lever op til Sundhedsstyrelsens krav til uddannelse, efteruddannelse, god klinisk praksis og klienterne kan få støtte til zoneterapi og akupunktur gennem Sygeforsikringen ”danmark”.
 

FDZ vil arbejde for at fremme samarbejdet med det etablerede Sundhedsvæsen og for at styrke uddannelsen til zoneterapeut.


Zoneterapi er en af de alternative behandlinger som flest patienter gør brug af for at mindske gener som allergi, astma, hovedpine, kolik eller smerter fra hoved, ryg, led og muskler samt lindrer bivirkningerne efter traditionel kræftbehandling.


Læs også om Klinik Chiron der er FDZ zoneterapeut og Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Samme kategori:
EU-projekt om alternativ behandling 
Helsemesse i Aalborg 


Share Bedste Råd på sociale medier: