SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  SEO  >  SEO tips Juli måned - SEO tips der stadig virker og hvilke nye søgemaskineoptimerings tiltag skal jeg vælge i 2011

Søgemaskineoptimering - der stadig virker

Antallet af unikke rod domæner der med nogle af dine søgeord (partial-match) i anker teksten linker til dit domæne har stadig en kæmpe indflydelse på søgemaskineoptimering.
Analysere du konkurrenterne så kig på antallet af unikke domæner der linker til selve hoveddomænet samt til den side der ranker godt i søgningen på det søgeord du analysere. Så har du en god viden om hvilken konkurrence der er på det søgeord du analysere.

Unikt og opdateret indhold på hele dit domæne har stadig en stor betydning indenfor søgemaskineoptimering. Der er ikke noget nyt i at skabe værdi for læserne på hjemmesiden, men det er stadig aktuelt og belønnes af søgemaskinerne.
Stor betydning for søgemaskineoptimeringen har afvisningsprocenten (hvor mange der hopper væk fra din side efter at have kigget på den første side). Derfor er det vigtigt at have styr på interne link struktur. Et par link i teksten der peger mod relateret information på andre sider, kan få brugeren til at klikke videre og derved får du en mindre afvisningsprocent.

Domæne alder har stadig en lille men betydelig indflydelse på søgemaskineoptimering. Det samme har CTR (klikraten eller klikfrekvensen) i søgeresultaterne. Du kan se CTR som brugernes stemme for din side på et søgeord. Bliver din side vist i et søgeresultat for et søgeord 100 gange og 10 klikker på det, så er din CTR 10 %.

Domæne navne som eksakt søgeord virker stadig godt, selvom subdomæne med søgeord har mistet lidt af deres værdi. Men med den rette linkbuilding vil de stadig virke ganske udmærket.

Onpage factor – søgeord er det første ord i titlen
Søg for dine vigtigste søgeord er først i titlen, men gør samtidig så titlen stadig er læselig for dine brugere og overdriv ikke med søgeordene.

Søgemaskineoptimering – jeg skal kigge på i 2011

Hastighedsoptimering af din hjemmeside, så din hjemmesides hastighed bliver hurtigere bør være en af de ting du kigger på i 2011 hvis din hjemmeside er meget langsom. Hoved problemet er hvis din hjemmesides hastighed er meget langsom i forhold til dine konkurrenters indenfor samme niche.
Er din hjemmesides hastighed meget langsom så check din hjemmesides hastighed med Google page speed online og udfør de prioriterede hastighedsoptimerede anbefalinger der gives, så burde du være på den sikre side.

Lange URL kan have en negativ effekt på din webside. Ikke at den har en overordentlig stor betydning for søgemaskineoptimering, men noget man er bevist om når man laver URL’en og holder den på max 2-3 ord med bindestreg imellem ordene og ikke fylder den med søgeord.
Hold dig fra de danske tegn æ, ø og å i URL og fil navne og erstat dem med ae, oe og aa. Søgemaskinerne vil se og læse dem som de danske tegn.

Mange dofollow backlinks og næsten ingen nofollow kan have en negativ indflydelse på din hjemmeside. Søgemaskiner kan se dette som en ”unaturlig” linkning til dit domæne.

Er du en lokal virksomhed med lokale produkter og serviceydelser og er du stadig ikke på Google places – så er 2011 året hvor du opretter dig der. Google Places udvikles stadig og der kommer nye tiltag så din hjemmeside nemmere kan findes ved lokale søgninger.

Sociale omdømme eller social trust er ved at blive prioriteret højere i søgemaskinerne Stor indflydelse på søgemaskineoptimering har det hvis dit navn/brand/domæne nævnes ofte på hele internettet, og det behøver ikke være som et almindeligt dofollow link, men bare det at du omtales.
Google prioriterer populære brands/domæner lidt højere.

Sociale medier som Facebook og twitter betyder en masse fordi det siger noget om dig og din hjemmesides sociale omdømme. Populære sider får jo også mange links, så det er svært at sige om det er links eller likes der har størst indflydelse. Men en ting er sikkert sociale relationer og sociale netværk er begyndt at betyde noget for søgemaskineoptimering.
Så start med at gå efter social omtale som du gør med tekstlink – og gør det aggressivt.

Google +1 vil helt sikkert komme til at præge søgeresultaterne i fremtiden og vil sikkert også blive brugt til at ranke søgeresultater. Derfor får Google +1 også en betydning for søgemaskineoptimering, hvor meget ved vi ikke endnu, men sørg nu for at udnytte denne mulighed i 2011 og eksperimenter med hvor på dine sider du udnytter denne mulighed bedst.

Panda opdatering – hvilke SEO tiltag skal jeg udføre hvis jeg rammes af Panda

Sider med Duplicate content
Man kan fjerne duplicate content med 301 redirect eller med meta tag noindex eller med canonical tag alt efter hvad der giver duplicate content.

Sider med højt antal stave og grammatiske fejl
Gå siderne grundig igennem og brug eventuelt stave- og grammatikkontrol i et tekstbehandlings program.

Sider med mange annoncer i forhold til indhold.
Prioriter annoncerne og behold dem der giver bedst og fjern resten, så du kun har 2-3 annoncer pr. webside.

Sider med dårlig performance i Google Analytic
Gå siderne grundig igennem og vurder om indholdet bidrager med noget indhold til dine brugere. Skriv eventuelt siderne om, eller lav en 301 redirect til en side med bedre og mere rammende indhold.

Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoperForum