SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  SEO  >  SEO tips August måned - Ny funktion i søgemaskinen Bing kaldes Best Match og dennes indflydelse på SEO

Det er alle søgemaskinernes mål at levere de allerbedste søgeresultater. Bing gør dette ved en ny funktion der kaldes Best Match, som placerer et officielt brand navn som det bedste match øverst på siden med søgeresultater i en boks.

Hvorfor gør søgemaskinen Bing nu det? Levere søgemaskinerne ikke altid det bedste resultat øverst på siden med søgeresultater?
Søgemaskinerne gør allerede nu et temmelig godt stykke arbejde på at finde det bedste resultat på en simpel forespørgsel, men søgemaskinerne fortæller dig ikke at det øverste resultat er det officielle og de hjælper dig heller ikke med at navigere indenfor den pågældende webside. Undersøgelser har vist at brugerne ikke umiddelbart kan finde hvad de søger ud fra søgeresultaterne, så kun 1 ud af 4 søgninger giver et særdeles vellykket resultat. Google har prøvet at hjælpe med navigationen på webstedet, med deres billede af websted med highlight og indramning af hvor søgeresultatet er placeret på webstedet – også kaldet Google Instant Preview. Kan findes i Google søgninger ved forstørrelsesglasset.

Bings Best Match hjælper dig med at finde hvilket resultat der er mest nyttig, det vil sige hvilket resultat der er den officielle eller mest autoritative kilde til informationen.. Resultatet vises i et klart afgrænset område øverst på siden i en boks og med omfattende deep links til de mest nyttige dele af hjemmesiden lige under beskrivelsen af webstedet.

Bing stoppede ikke ved omfattende deep links i søgeresultatet, men indførte også et kundeservice nummer som en undersøgelse viste at folk var særlig interesseret i at få i søgeresultatet. Der kan også indgå et søgefelt, hvor der kan oprettes en forespørgsel til hjemmesiden hvor dette er relevant. Man undersøgte hvad brugerne brugte mest når de søgte på UPS, det viste sig at omkring 90% var inde på UPS for at spore en pakke, så nu har UPS fået et søgefelt hvor man kan spore en pakke fra selve søgeresultatet. Altså en søgning på hjemmesiden direkte fra søgeresultatet, så du spare at klikke ind på hjemmesiden og derfra foretage søgningen. Det er da en rigtig god form for brugervenlighed hvor man med få klik kan få løst den opgave man stillede søgemaskinen.

Bings Best Match får ikke den store indflydelse på SEO, da det endnu kun er ved brand søgning og søgning efter officielle kilder Best Match vises. Men bliver dette rigtig populært, og jeg tror brugerne godt kan bruge denne hjælp i søgeresultatet, så bliver der kun 9 øvrige pladser på side 1 der fra nu kan bruges til øvrige resultater.

Det er nok værd at bemærke at Bing Best Match kun er på USA versionen af Bing, så brugere i andre lande må sætte deres landekode i Bing til USA - men du kan teste Best Match ved at gå på bing.dk – vælge ”Danmark” oppe i højre hjørne og der vælge USA – Engelsk

Prøv disse søgninger og se Best Match på Bing:
Fifa
UPS
Bing
Google
Google Maps
Yahoo
Starbucks
MGM Grand
NBC
Delta Airlines
Los Angeles to Mai
San Diego Zoo
Walmart

Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoper



Forum