SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  Sundhed og Helse  >  Zoneterapi og Influenza eller forkølelse

Influenza og forkølelse er en virusinfektion der især omkring vintertid kan optræde som epidemier og ramme mange mennesker.

Har du været uheldig og lige er kommet dig over en gang influenza eller forkølelse, så er det en god ide at få nogle behandlinger med zoneterapi for at få styrket dit immunforsvar, der måske ikke er helt på toppen endnu. Med et styrket immunforsvar får du et bedre velvære og dermed en bedre livskvalitet.

Derfor kan det om vinteren være en god ide at få nogle behandlinger med zoneterapi for at undgå influenza og forkølelse. Zoneterapi genopretter kroppens balance og støtter dit immunforsvar, så kroppen bedre kan bekæmpe virusinfektioner. Et bedre fysisk velvære smitter også af på psyken, så man bedre kan håndtere vinter depressionen, som mange har i forskellig grad.
Andersen
11/2/2011 10:39:30 PM
Det er altid bedre at forebygge end helbrede og zoneterapi som alternativ behandling kan også hjælpe dig mod forkølelse og influenza. Jeg får selv zoneterapi som forebyggende behandling mod influenza hos Klinik Chiron – kan findes på http://www.klinikchiron.dk/28877691 - kan også anbefale wellnees massage, det sætter prikken over i’et og giver bedre velvære.

1 items total
Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoperForum