SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  SEO  >  Sidehastighedsscore i Google Analytics og ny Google hastighedstest

Sidehastighedsscore i Google Analytics
Det er et par år siden Google annoncerede at de ville begynde at inddrage hjemmesidens load hastighed i rankningen på søgninger i Google. Siden har der i Google Analytics været et menupunkt med Webstedshastighed med sideindlæsningstider, men nu er der også kommet et menupunkt med hastighedsforslag der er baseret på Google ny hastighedstest. Så nu behøver man ikke nøjes med nogle sideindlæsningstider, men kan få en sidehastighedsscore på hver webside plus forslag til forbedringer.
Dette er absolut en forbedring, men er ikke det eneste nye der er kommet fra Google vedrørende load hastighed på din hjemmeside.

Google hastighedstest er blevet forbedret, så den mere korrekt viser sidehastighedsscore for flere elektroniske enheder. Læs mere herunder.
Desuden er der kommet ny service fra Google. Pagespeed Service levere indholdet af din hjemmeside med hurtigste hastighed og maksimal performans fra Google infrastruktur. Læs mere herunder.

Fejl i sidehastighedsscore i Google Analytics.
Der er fejl i sidehastighedsscore i Google Analytics, især på den første side er sidehastighedsscoren helt ved siden af og alt for lave. Så bruger du hastighedsforslag så husk at genloade forsiden. Gå til side 2 og tilbage til side 1, så får du helt andre sidehastighedsscores. Regner med fejlen skyldes en sideindlæsningsfejl, så mon ikke Google får styr på det indenfor kort tid.

Hvad er Googles hastighedstest
Googles hastighedstest (Pagespeed Insight) har fået nyt udseende og sidehastighedsscore er blevet opdateret for bedre at gengive performance over flere elektroniske enheder såsom desktop – tablet - smartphone
Google hastighedstest identificerer problemer på din webside der gør websiden langsom. Det gør den ved at analysere indholdet af din webside og giver dig forslag til hvordan websiden kan forbedres med bedst praksis så hastigheden på websiden bliver hurtigere.

Hastighedstest online
Du kan analysere din hjemmeside med Pagespeed Insight online på http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ og få forslag til hvordan til hvordan du forbedre din hjemmeside hastighedsmæssig. Når du har forbedret din side kan du køre hastighedstesten igen og se hvad din sidehastighedsscore er nu.

Hastighedstest i browser extension Chrome og Firefox
I skrivende stund er browser ekstension til chrome og firefox ikke blevet opdateret med den nye forbedrede udgave af hastighedstesten, men den nye version kan testes online på linket ovenover.
Browser ekstension til chrome og firefox bliver opdateret i nærmeste fremtid.

De eksisterende versioner af ekstension til chrome og firefox kører på:
Chrome: I Chrome, PageSpeed Insights extension kører i Chrome Developer Tools
Supporterer Mac OS X (x86), Linux (x86 og x86-64), og Windows (XP og op)
Firefox: I Firefox (4.0 and højere), PageSpeed Insights ekstension kører i Firebug Web Development tool (1.7 og højere)
Supporterer Mac OS X (x86 og x86-64), Linux (x86 og x86-64), og Windows (XP og op).

Google Pagespeed Service
Der er kommet en ny spændende service fra Google der hedder Pagespeed Service og som levere indholdet af din hjemmeside fra Googles infrastruktur med hurtigste hastighed og maksimal performans.
Hører du til dem der ikke interessere dig for sidehastighedsscore og bare ønsker en hjemmeside der loader og performer bedst mulig er det en rigtig god mulighed at springe på vognen allerede nu, hvor det er gratis. Det bliver det ikke ved med at være, men Google har ikke fastsat prisen endnu og du får 30 dage gratis efter Google har fastsat prisen.

Google Pagespeed Modul til webserver
Pagespeed modul er til at installere på webservere af typen Apache og Nginx. Dette modul kan forbedre din hjemmesides sidehastighedsscore uden du behøver at rette noget på din hjemmeside.
Har du egen webserver er dette en oplagt mulighed for at forbedre din hjemmesides download hastighed. Pagespeed Modul Software er open-source og dermed gratis.
Vælger et hosting firma at implementere denne løsning vil det nok koste lidt mere at få hostet din hjemmeside på denne løsning. Hvor meget ekstra er næsten ikke til at sige før Google har prissat deres Pagespeed Service.

Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoperForum