SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  SEO  >  SEO tips for Februar måned

Denne måneds SEO tips er vel nok den mest oversete problem stilling i forbindelse med duplicate content (duplicate content = når du har flere sider der er ens og som er indekseret i søgemaskinerne).

Selv mange webdesigner hjemmesider har denne fejl, også selv om de annoncerer med at udføre SEO arbejde for dig. Det tager under et minut at check om din hjemmeside har denne fejl.

Check om din hjemmeside vises både med og uden www !

Gå ind på din hjemmeside (i eksemplerne herunder erstat ditdomain.dk med dit eget domæne navn).
Kig efter adresse feltet i din internet browser – det er linien der starter med http://www.ditdomain.dk

Står der http://www.ditdomain.dk så gå ind og fjern www. i adressefeltet så der kommer til at stå http://ditdomain.dk og tryk på retur tasten (kaldes også enter) - Når din hjemmeside vises så læg mærke til adressefeltet. Vises din hjemmeside nu og der stadig står http://ditdomain.dk - ja så svarer din hjemmeside både med og uden www og du har således et duplicate content problem.

Står der http://ditdomain.dk i adresse linien går du ind og tilføjer www. og trykker retur. Vises din hjemmeside nu og der stadig står http://www.ditdomain.dk – ja så svarer din hjemmeside både med og uden www og du har således et duplicate content problem.

Det rigtige er at tilføjer eller fjerne du www i adresselinien – så skal din hjemmeside vises med det samme som før du tilføjede eller fjernede www’et.

Hvad er så konsekvensen af duplicate content ?

Søgemaskinerne vælger selv hvilket side (den med eller uden www) de vil indeksere og vise frem i søgeresultatet. Så vil du gerne have f.eks. http://www.ditdomain.dk og søgemaskinerne vælger den uden, ja så er det jo bare træls. Desuden kan dine backlinks (de links brugerne bruger til at linke til din hjemmeside og som giver din hjemmeside mere styrke til at komme frem i søgeresultaterne) kan blive fordelt på 2 sider – i stedet for på en. Så hvorfor ikke undgå dette og tage et valg med det samme og få det rettet, så er du allerede et halvt skridt foran dine konkurrenter. - Ligger din hjemmeside på en Apache server kan du læse hvordan du retter dette på http://bedsteraad.dk/Duplicate-content-www.php

Check her hvad din webserver kører: http://uptime.netcraft.com/up/graph

Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoperForum