SEO | Alternativ Behandling
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Forum - brugernes egne bedste råd, tips og tricks

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Stop Spambots - bedsteraad.dk


Forum  >  SEO  >  SEO tips for Marts måned

Denne måneds SEO tips handler om hvordan du forbedre din synlighed når brugerne søger lokalt. Er du en lokal service virksomhed er det et must du er på Google Places http://places.google.com/business , også selv om du ikke har en webside. Opret dig på Google Places med en ejer registreret tilmelding og du kan uploade billeder af din butiksfacade eller produkter. Du kan indtaste op til 5 søgeord (=ord du gerne vil findes på) under kategori.
Har du en webside, så indtast denne, det kan give dig extra trafik til din webside, absolut besværet værd, da de brugere der søger dig lokalt også er på udkig efter en service eller tjeneste ydelse som netop du tilbyder.

Når du har oprettet dig på Google Places, så link til den. Søg på din adresse – til højre næsten foroven kan du se ”link” - klikker du på denne kommer der link frem til E-mail eller chatbeskeder. Dette link sættes i din E-mail signatur så den automatisk kommer frem når du sender eller svarer på en E-mail. Du kan også bruge dette link når du chatter, sæt den i din chat signatur.
Desuden er der en HTML link – dette link kan du sætte på din webside hvor du har websidens kontakt informationer. Du kan bruge linket som det er eller du kan integrerer kortet, så det passer perfekt til din webside ved at trykke på ”tilpas og vis eksempel på integreret kort”.

Når du har sat kortet på dine kontakt informationer kan du skrive en udførlig rutevejledning – dette giver dig mulighed for at indflette en masse lokale søgeord, så dette er en rigtig god ide at have sammen med linket til Google Places.

Skriv nyt svar
Forfatter*
Svar*
Skriv koden som du ser på billedet*
Ny kode

Share Bedste Råd på sociale medier:

 


Andre artikler: Vild med dans 2015     VM i 10 danse gik til Danmark i 2013     Astrologi og horoskoperForum