halloween | Bedste Råd
Bedste Råd

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Halloween

Græskarskabeloner og motiver til Halloween.

Tidligere artikler: Zoneterapi mod forkølelse     Zoneterapi under hospitalophold     Smartphone Web Clip Icon

 


Allehelgensaften har vi også holdt i Danmark, men den forsvandt i 1700 tallet, efter en helligdagsreform lavet af Struense. Allehelgensaften faldt ifølge dansk tradition sted den første søndag i November.

Men efterhånden har vi taget den Amerikanske ide med Halloween til os, og især de udsmykkede græskar er ved at være særdeles populære. Søg blot efter "græskarskabeloner" eller "græskarmotiver" på nettet og du får masser af ideer og græskarskabeloner til udsmykning af Halloween græskar. De bedste eller sjoveste skabelon motiver fandt jeg på Kattens Værns hjemmeside, men de har i år nedlagt deres webside med Halloween. Heldigvis fandt jeg den frække Garfield kat på Halloween Forum - tryk for katte græskarskabelon, så I igen i år kan få et godt og flot Halloween motiv.
Så bevæbnet med en køkkenkniv var det bare at gå i krig med græskarskabelonen og græskaret. For at gøre det rigtig uhyggelig blev der indkøbt et rødt lys så man kunne få en fræk, fed, rød Garfield kat ud af det. Resultatet kan du se herunder.
Halloween er den 31. oktober.
Har du et billed af dit udsmykkede græskar du vil dele med os andre, så vedhæft billed og skriv navn i en e-mail  til kontaktSNABELAbedsteraad.dk , så vil jeg vise dem her på siden.
Garfield som halloween motiv

TIPS
Det er ikke lovligt at kopiere tekst og billeder fra internettet, MEN du er altid velkommen til at linke til en hjemmeside. Vil du f.eks. linke til denne side:Link: Få lavet et horoskop af en erfaren astrolog og lær om dig selv og din fremtid 

Flere artikler: Har du styr på spam?     Årshoroskoper     Hjemmesidehastighed - få det nu målt!!

Share Bedste Råd på sociale medier:
Halloween