kiroterapi | alternativ behandling
Bedste Råd
Kiroterapi

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Kiroterapi

Hvad er kiroterapi og bedste råd til at finde en behandler.

Flere læste: Zoneterapi lindre ubehag ved cancer     Zoneterapi virker mod influenza     Tilskud til zoneterapi og akupunktur


Hvad er kiroterapi ?

Ved kiroterapi arbejdes der med meridianbaner, chakra og musklerne. Behandlingen foregår med blide greb og akutryk.

Kiroterapi behandlingen frigør energien i meridianbanerne og sætter gang i kroppens hukommelse og naturlige evne til selvhelbredelse. Kroppen begynder at genoprette balancen hvorved smerter, spændinger, skævheder og blokeringer udjævnes.  Dette sker i kroppens egen rækkefølge og tempo.

Under behandlingen kan du følge med i hvordan og hvor din krop reagere, sidder blokeringen i en muskel kan den pludselig begynde at sitre. Du skal lade dette ske og fortælle behandleren hvad du oplever, så behandleren kan støtte dig under forløbet.

Kiroterapi er velegnet til pludselig opstået skader som forstuvninger, hold i ryg eller nakke, sportsskader, stress. Ved alvorlige akutte skader, opsøg da altid egen læge eller skadestue først.

Kiroterapi er en blid behandlingsform og kan bruges af alle. Det er en blid behandling til dit barn ved kolik eller uro.
Kiroterapi kan understøtte og forstærke andre behandlingsformer både konventionelle og alternative.


Bedste Råd til at finde en behandler. 

Find en RAB registreret alternativ behandler. Find ud af ved samtale om kemien mellem jer er til stede og om behandleren har erfaring med den behandling du søger.

Kiroterapi - en blid behandlingsform der kan bruges af alle.

Læs også:
Zoneterapi 
Alle har ret til at få zoneterapi under hospital indlæggelse 
Sygeplejersker og alternativ behandling 
Astrologi og horoskoper 

Share Bedste Råd på sociale medier: