QR koder | SEO
Bedste Råd
css bottom
css bottom
css bottom
css bottom
css bottom
QR stregkoder eller mobil tags
css bottom
CSS-bullet

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk
css bottomcss bottomcss bottomcss bottomcss bottomcss bottom

QR stregkoder eller mobil tags

QR stregkoder eller mobil tags kan hurtigt scannes ind i en smartphone og give brugeren adgang til ydeligere oplysninger om produkter eller service ydelser der før manuelt skulle tastes ind.

Mest læste: SEO, du let selv kan lave !     Vild med dans 2015     Find duplicate content på dit website


QR stregkoder er 2D (todimensionel) koder som kan scannes af en barcode scanner. I dag kan dette software også fås til mobiltelefoner, hvorved QR stregkoder har fået en opblomstring da QR koder eller mobil tags er lette at scanne ind i mobiltelefonen via telefonens kamera. Er det f.eks. en websides URL der ligger gemt i stregkoden vises den på mobiltelefonen og websiden kan tilgås ved at klikke på linket hvis mobiltelefonen har forbindelse til internettet . Dette går hurtigt og derfor kaldes stregkoderne for QR (Quick Response)

QR stregkoder indeholder en fejlkorrektion, så stregkoden kan læses selv om den er beskadiget eller tilsmudset. Fejlkorrektionen deles op i 5 niveauer hvor den mindste kan genskabe 7% og den højeste 30%. Dette har ført til at man kan lave lidt ”sjovere” QR stregkoder da man kan indsætte sit logo eller andet grafik der kan fylde op til 30% (ca. 1/3 af QR stregkoden) for det højeste niveau.

Niveau L kan genskabe 7%, niveau M 15%, niveau Q 25%, og for niveau H 30%

 

QR kode der indeholder adresse til webstedet Bedste Råd

Her er nogle af de ting du kan sætte ind i stregkoden og der kommer sikkert mange flere muligheder fremover. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne indenfor markedsføring, brugerinformation i form af websider og video, promotion af events og indenfor sociale medier. Prøv facebook like via QR koder i bunden af denne side. Der er også et link til playliste med "vild med dans musik" og en youtube video fra vores danseundervisning.

 
Tekst
Webside URL (adresse)
Telefonnummer
SMS meddelelse
E-mail adresse
E-mail meddelelse
Kontakt detaljer (VCARD) visitkort
Event (VCALENDAR) tidspunkt og sted (på google map)
Google map lokation
Wifi login (pt kun til Android)
Paypal køb nu link
Sociale media ( facebook like og profil, twitter profil og status opdate, LinkedIn profil og share, Myspace profil)
iTunes link til musik (køb sang/album)
Youtube video

 

Denso Wave der opfandt QR koder har valgt ikke at håndhæve deres patent rettigheder til produktet, men lægge det til offentlig brug hvis virksomheder (websider) der benytter systemet akkreditere Denso Wave med teksten ”QR code is trademarked by Denso Wave inc.”. Bedste Råd benytter QR stregkoder på dette websted.

Klinik Chiron bruger QR stregkoder offline til sin klinik om zoneterapi og massage


Til websiden Klinik Chiron - Zoneterapi og massage   QR kode til websiden Klinik Chiron  - zoneterapi og massage


Facebook like QR kodeFacebook like QR kode til denne side. Scan QR koden og "like" siden via QR koden, så kan du herunder se at facebook like tæller en op.


 


QR kode til Vild med dans 2012 - PlaylisteQR kode til vild med dans 2012 - playliste til musikken til vild med dans 2012
 
Paso Doble undervisning de vilde med dansQR kode til Paso Doble Undervisning de vilde med dans

Læs også: Best paksis om QR koder og mobil hjemmeside


Share Bedste Råd på sociale medier: