astrologi | alternativ behandling
Bedste Råd
Astrologi og Horoskoper

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Astrologi og Horoskoper

Få svaret af en erfaren astrolog - hvilke fremtidsmulighed har jeg med mine potentialer, talenter og evner ? 

Tidligere læst: Tilskud til akupunktur og zoneterapi     Zoneterapi under hospital indlæggelse     Zoneterapi og kræftbehandlingAstrologi betyder stjernelære og er en flere tusind år gammel videnskab, og hentyder til at stjernernes stilling på himmelen i fødselstidspunktet, har indflydelse på menneskets skæbne og muligheder.

Før i tiden blev astrologien brugt til forudsigelse af større begivenheder som katastrofer, krige og royale begivenheder. ja, selv Jesus fødsel blev forudsagt af astrologer, de tre vise mænd. I dag er astrologien blevet mere personrelateret og kan give dig oversigt over dine personlige og professionelle muligheder i livet.

En erfaren astrolog vil ud fra dit nøjagtige fødselstidspunkt og 3-4 større begivenheder i dit liv som flytning, jobskifte, bryllup, børn du har født, kunne korrigere dit horoskop så det rigtige aspekt i dit fødselshoroskop kommer frem.

Dit fødselshoroskop vil give dig et dybere kendskab til din identitet, mentalitet, følelser, kærlighed, seksualitet, forståelse af dine relationer til andre, dine talenter og evner.
Du vil forstå hvorfor dit liv er forløbet som det er indtil nu, og sammen med en erfaren astrolog vil du kunne finde værktøjer til at arbejde hen imod positive ændringer i dit liv, hvor dine potentialer, talenter og evner bedst bliver udnyttet både personligt og i det professionelle arbejdsliv.

Har du fået tydet og korrigeret dit fødselshoroskop, kan du med et årshoroskop få en dybere belysning af det enkelte års muligheder og problemer, som du har eller som du kommer til at stå overfor.

Ovenstående horoskoper må ikke forveksles med de generelle horoskoper der bliver trykt i aviser og ugeblade eller de computerudskrevne horoskoper man kan købe alle steder.

En erfaren astrolog vil give dig en konsultation eller en telefonisk konsultation, hvor du kan stille de spørgsmål du har på hjerte eller de spørgsmål du har til dit horoskop under samtalen. Ofte får du et bånd af jeres samtale, så du senere har mulighed for at lytte til samtalen i rolige og private omgivelser.

Bedste råd om astrologi
 

Find en erfaren astrolog der kan tyde og korrigere dit fødselshoroskop - du betaler mere end for et computerudskreven horoskop, men er efter min mening pengene værd.
Klinik Chiron kan varmt anbefales.
LINK: Astrologi

Mest læste:
Zoneterapeut 
Kiroterapi 
Zoneterapi mod pollenallergi og høfeber

Share Bedste Råd på sociale medier: