helsemesse | alternativ behandling
Bedste Råd
Helsemesse i Aalborg 2011

cookie-privatlivspolitikCookie-privatlivspolitik
bedsteraad.dk

Helsemesse i Aalborg 2011 om alternativ behandling

Mange gode bud på alternativ behandling, spirituel healing og sund levevis på helsemessen i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Flere artikler: Zoneterapi og meridianbaner     Kræft og zoneterapi     Fremtidshoroskop med muligheder


Billed fra Helsemesse i Aalborg Kongres og Kultur Center 4-6. Marts 2011Lidt over 4000 besøgende, 85 udstillere og 60 foredrag og minikurser på 3 hektiske dage i Aalborg Kongres og Kultur Center med helsemesse Krop-Sind-Ånd om alternativ behandling. Flotte gaver til de første 100 besøgende, hver dag en CD ”Meditation” af Sina Helle. Om fredagen en gratis bog til de første 100 besøgende ”Intuition – Ledelse med hoved og hjerte” af Bodil Johanne Jørgensen.

Allerede fra morgenstunden summede det af aktivitet på gangene og i boderne på helsemessen i Aalborg. De besøgende ville ikke bare kigge, men også prøve de mange forskellige former for alternativ behandling.
Folk sad på rad og række for at prøve den nye massagepude fra maxiwell demonstreret af JNJ-Newlife.
 

På gangene duftede det af lavendel  og citrus – den rene aroma terapi. De besøgende havde travlt med at prøve akupunktur og zoneterapi, wellness massage og få lagt deres astrologiske horoskop. Også healerne, håndlæserne og numerologerne havde travlt med nysgerrige og videbegærlige besøgende.

Billed af hjælpemiddel fodcyklen fra Helsemesse i Aalborg Kongres og Kultur Center 4-6. Marts 2011

Den 83 år gamle Henry Kristensen kunne byde på en cykeltur med hjælpemidlet fodcyklen, en anderledes form for alternativ behandling. Ved langsom kørsel uden belastning hjælper den til en bedre blodcirkulation, får ledvæsken til at strømme til alle leddene i kroppen. Ved langsom kørsel styrker fodcyklen også musklerne i ben og arme. En oplagt gaveide til alle ældre mennesker. Ældrecentrer og hjælpemiddelcentraler må også kunne finde god brug for denne fodcyklen.

Læs mere om hjælpemidlet fodcyklen på deres hjemmside.
 


 
 

Pludselig lød der også tyrkisk musik og så var der mavedans på udstillingsgangen arrangeret af Helle Brandrup der arrangere wellness og kærligheds rejser til Tyrkiet for par. Der er sejlads i den tyrkiske skærgård med wellness massage og besøg i tyrkisk kurbad.

Godt besøgt var også de clairvoyante auratydning samt chakra og irisanalyse. Sten, krystaller, sølv og stensmykker, tibetanske syngeskåle og røgelse, samt bøger og CD med afslapningsmusik, vitaminer mineraler er bare nogle af de mange effekter der var med på udstillingen. Men vil du selv mærke atmosfæren og stifte bekendtskab med alternativ behandling så er udstillingen tilbage igen i Aalborg den 2-4 marts 2012.

Læs også om alternativ behandling hos Klinik Chiron.
Læs mere om:
Kiroterapi 
Zoneterapi og forkølelse 

Share Bedste Råd på sociale medier: